Veelgestelde vragen

 

 

“Wat is een Escape Room?”

Een escape room is een activiteit waarbij groepen van 2-6 personen (bijvoorbeeld: vrienden, collega’s, familie) worden ‘opgesloten’ in een kamer voor 60 minuten. Deelnemers moeten binnen de tijd het mysterie van de kamer oplossen door puzzels op te lossen die gebaseerd zijn op logica, zintuigen en teamwork.

 

“Wat kost een Escape Room?”

Wij rekenen € 99,- voor 'Missing!' en € 198,- voor 'The Battle Room'.
Lees hieronder verder naar de mogelijkheden voor een reservering van meerdere kamers op hetzelfde tijdstip.

 

“Zijn jullie Escape Rooms toegankelijk voor iedereen?”

Iedereen boven de 14 jaar* is van harte welkom om bij ons te komen escapen indien zij basiskennis hebben van de Engelse taal. Deelnemers hoeven niet over bijzondere kennis te beschikken om de puzzels op te kunnen lossen. Verder is het gebruiken van fysieke kracht in de kamers onnodig en niet toegestaan.
Deelnemers met een lichamelijke handicap raden wij aan eerst contact op te nemen met Escape This Room, om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

“Ik wil reserveren voor meer dan 6 personen, kan dat?”

Onze escape room 'Missing!' is opgezet voor teams tussen de 2-6 personen en de escape game 'The Battle Room' biedt plaats aan 4-14 personen (verdeeld in twee teams over twee kamers). Per tijd-slot kunnen er dus maximaal 20 personen tegelijkertijd escapen. 

 

“Ik heb gereserveerd via de website, maar ik heb geen bevestiging ontvangen. Wat nu?”

Afhankelijk van jouw mailserver en spam-instellingen kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail in de spam-folder terecht komt. Als je er zeker van bent dat de betaling succesvol was en je alsnog geen bevestiging hebt ontvangen, raden wij je aan contact met ons op te nemen. Wij zullen dan handmatig de reservering controleren en bevestigen.

 

“Ik wil mijn reservering annuleren/verzetten, hoe doe ik dat?”

Reserveringen kunnen tot 48 uur voor aanvang van de activiteit geannuleerd worden tegen een vergoeding van € 20,-. 
Je kunt de annulering telefonisch of via e-mail doorgeven. We kunnen de reservering dan verschuiven naar een andere datum/tijd of het reeds betaalde bedrag (minus de annuleringskosten) terugstorten.
Bij een annulering binnen 48 uur of niet op komen dagen brengen wij het de helft van het betaalde bedrag aan kosten in rekening.


“Is het erg als we onverwachts met een persoon meer of minder langskomen?”

'Missing!' biedt plaats voor 2-6 personen en in 'The Battle Room' is de capaciteit 4-14 personen. Voor de reservering maakt het  verder niet uit of er een persoon meer of minder langskomt, zolang het aantal personen maar in de marge blijft. Ook ontvangen wij hier graag een bericht over zodat wij ons daarop in kunnen stellen.
Heb je twee kamers tegelijkertijd gereserveerd voor een grote groep en komen jullie onverwachts met maximaal 6 personen langs?
Dan zijn er twee opties: (1) er worden alsnog twee kamers gespeeld, met drie teams van 2 personen; of (2) er wordt één kamer gespeeld en het bedrag van de kamer(s) die komt te vervallen zal teruggestort worden. In het laatste geval wordt er wel een bedrag in rekening gebracht indien de wijziging niet binnen 48 uur doorgegeven is.

 

“Wat gebeurd er als ik te laat kom?”

Wij vragen elke groep om ongeveer 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn in verband met het geven van een korte introductie. Het kan voorkomen dat er (door overmacht) één of meerdere deelnemers wat later zijn en daar hebben wij begrip voor. Indien het team echter meer dan een kwartier afwijkt van de afgesproken starttijd zijn wij genoodzaakt het spel eerder te laten stoppen in verband met navolgende groepen. Probeer dus altijd 15 minuten van te voren aanwezig te zijn!


“De dag waarop ik wil reserveren is niet beschikbaar in de reserveringskalender, zijn jullie dan dicht?”

Normaal gesproken zijn wij geopend op woensdag t/m zondag. Het kan echter voorkomen dat een dag volledig volgeboekt is, waardoor er geen beschikbare tijden meer voor die dag in de kalender staan.
Kun je toch alleen op die ene dag die niet beschikbaar is? Dan raden wij je aan een mail naar ons toe te sturen met de gewenste datum en tijd zodat wij, in geval van een annulering, alsnog een reservering voor jou en jouw team kunnen regelen.
Verder is het overleg is het soms mogelijk om een reservering te maken voor data/tijden die niet beschikbaar zijn in de reserveringskalender (zoals maandagen of dinsdagen).
Wil je langskomen buiten onze reguliere openingstijden? Neem dan contact met ons op via de mail.


“Ik wil een Escape Room graag als cadeau aan iemand geven, kan dat?”

Een Escape Room ervaring is een uitstekend cadeau voor vrienden en familie van (bijna) alle leeftijden. Als je ons een mail stuurt met het verzoek voor een cadeaukaart, sturen wij je een prachtige Escape This Room voucher op met een unieke code die tot 6 maanden geldig is!
Vergeet alleen niet het aantal (mogelijke) deelnemers in de mail te vermelden, zodat wij weten of het om een reservering van één kamer of meerdere kamers gaat.
De persoon aan wie je de voucher geeft kan dan binnen 6 maanden contact met ons opnemen over de gewenste datum en tijd voor hun Escape Room avontuur.
 

* Bij deelnemers onder 14 jaar is begeleiding van een volwassene vereist.